dankort 22  visa 22  master 22

Inspiration til sammensætninger af designpuder

Her finder du inspiration til, hvordan du kan sammensætte designpuderne fra mit sortiment. God fornøjelse med læsningen.

Lisbeth Lange Design november 2019 200 3 

Designpuder Lisbeth Lange Design - inspiration med sort/offwhite mønster og killinger

Designpuderne er her sammensat i farverne sort offwhite. Killingerne, som er broderet på et storternet sort/offwhite stof, er her sat sammen med en af mine uldpuder i ensfarvet sort og en anden af mine uldpuder i sort med en offwhite stribe med sorte stikninger. Sammen med disse puder har jeg også sat en af mine bløde lækre fleece plaider, hvorpå killingerne er broderet i det ene hjørne. Jeg synes det ser flot ud at det samme broderi er på både puden og på plaiden.

 

Designpuder Lisbeth Lange Design - inspiration med sort/karrygul og citronmotiv

Designpuderne er her sammensat med en af vinterens store farver nemlig den karrygule farve. Den ene pude er i karrygul uld med en sort uldstribe med karrygule stikninger og den anden pude er i ensfarvet karrygul uld. Disse to puder har jeg sat sammen med min pude i bomuld med motiv af citroner. Puden med citroner på sort baggrund pifter virkelig op og giver farve til enhver boligindretning.

 

Designpuder Lisbeth Lange Design inspiration med dyremotiver og ensfarvede puder

Designerpuderne har jeg her sammensat af dyremotiver og ensfarvede puder. De to uldpuder i karrygul og i sort passer rigtig fint sammen med min lækre bløde bomuldspude med små Bulldogs. Det store strandhåndklæde/ badehåndklæde i bomuld med den broderede Bulldog har også bulldog motiv som bomuldspuden med de små Bulldogs.

 

Designpuder - Lisbeth Lange Design - inspiration med lyse farver og ternede mønstre

Designerpuderne er her sammensat i de lyse farver og plaiden er også i lys farve. Jeg har sammensat den småternede pude med den broderede Leopard med en lidt større storternet pude i de same beige og offwhite farver. Min offwhite ensfarvede uldpuder passer til de to ternede puder og den offwhite plaid også med en broderet Leopard passer til puderne og er i en lækker blød kvalitet.

 

Designpuder - Lisbeth Lange Design - inspiration med ensfarvede puder og blomstermotiv

Designerpuderne er her sammensat af ensfarvede puder og en pude i tern og ensfarvet med broderi. Jeg har sammensat to ensfarvede uldpuder i offwhite og blå med en pude med storternet stof i blå/offwhite i den ene side og småternet stof i blå/offwhite i den anden side og et ensfarvet offwhite stof i midten, hvor der er broderet en Iris i blå nuancer på.

 

Designpuder - Lisbeth Lange Design - inspiration med ternede puder og plaid med killingemotiv

Designpuderne er her sammensat af ensfarvede puder og med en ternet pude med broderi og hertil har jeg sat en plaid i offwhite med det samme broderi som på den ternede pude. De to puder i henholdsvis offwhite og i blå uld er her sammensat med en storternet pude i blå/offwhite, hvorpå der er broderet to søde Killinger. Plaiden matcher både i farve og i motiv med den ternede pude.

 

 

 

 

Lisbeth Lange Design IVS | Hellebakken 1 | 5970 Ærøskøbing | Tlf. +45 22 40 30 59 | email: info@lisbethlangedesign.dk | CVR. nr. 39 43 01 85