Handelsbetingelser

Bestilling og betaling

Du kan bestille Lisbeth Lange Design ApS produkter direkte fra webshoppen og betale med Visa/Dankort samt internationale betalingskort. Alle opgivne priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter, men eksklusiv fragtomkostninger. Vi accepterer følgende betalingskort: Visa/Dankort, Mastercard, Maestro. Du kan også betale med Mobilepay.
Betalingen trækkes først fra dit betalingskort når varen afsendes.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for udgåede varer.

Levering

Leveringstiden er normalt 3-7 hverdage fra du har afgivet din bestilling. Levering sker med GLS.
Alle forsendelser er forsikret indtil overdragelse til kunden er sket.

Fragtomkostninger

Levering i Danmark (excl. Færøerne og Grønland):

Ved ordrebeløb under DKK 495,00 er fragtomkostningerne:

Omdeling til privat
0-1 kg: DKK 75,00
1-5 kg: DKK 90,00
5-10 kg: DKK 111,25
10-15 kg: DKK 157,50
15-20 kg: DKK 185,00

Til GLS PakkeShop
0-1 kg: DKK 50,00
1-5 kg: DKK 65,00
5-10 kg: DKK 86,25
10-15 kg: DKK 132,50
15-20 kg: DKK 160,00

Ved ordrebeløb over DKK 495,00 er fragten gratis.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages ubetinget fortrydelses- og returret. Fortrydelsesretten regnes fra den dag du har modtaget dine varer.

Returnering/ombytning

Fortryder du et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse returnere varen til Lisbeth Lange Design ApS. Du skal selv betale for returfragten, og du bærer selv ansvaret for returforsendelsen. Derfor anbefaler vi at du returnerer varen som sporbar forsendelse (track & trace), fx som pakkepost eller med GLS.
Ved returnering af en vare skal den være ubrugt og så vidt muligt i original emballage, hvis dette forelå ved modtagelsen. Er varen ikke ubrugt, eller er den beskadiget, og/eller er emballagen beskadiget eller helt mangler, fratrækker vi et beløb til dækning af differencen mellem en ny vare, og en vare i den stand du returnerer den i.

Du skal returnere varen til:
Lisbeth Lange Design ApS
Hellebakken 1
5970 Ærøskøbing

Du kan kontakte os via email: info@lisbethlangedesign.dk eller telefon +45 22 40 30 59

Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret. Reklamationesretten regnes fra den dato du har modtaget dine varer. Hvis du indenfor reklamationsretten konstaterer en fejl eller mangel ved produktet, skal du indenfor rimelig tid kontakte os. Det anses for rimelig tid, hvis du kontakter os indenfor 2 måneder fra du har konstateret en fejl eller mangel.

Du kan kontakte os via email: info@lisbethlangedesign.dk eller telefon +45 22 40 30 59

Sikkerhed/Fortrolighed

Lisbeth Lange Design ApS gemmer ikke dine Dankort/kreditkort informationer.
Alle korttransaktioner gennemføres via ePay/Bambora betalingsgateway. Alle Dankort/kreditkort informationer og personlige oplysninger som navn og adresse sendes krypteret over internettet. Selvom dine oplysninger sendes krypteret er det ingen garanti for, at de ikke kan opsnappes af uhæderlige personer.
Hvis du opdager uautoriserede hævninger på dit kort skal du gøre følgende:
Kontakt dit pengeinstitut eller din kortudsteder og anmeld den uautoriserede hævning.
Hvis dit pengeinstitut eller din kortudsteder fastslår, at den uautoriserede hævning skyldes misbrug af Dankort/kreditkort informationer, som er blevet afsløret mens du handlede hos Lisbeth Lange Design ApS og pålægger dig en selvrisiko, skal du straks kontakte os.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Lisbeth Lange Design ApS kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her:
https://ec.europa.eu/odr
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@lisbethlangedesign.dk.

Behandling af personlige oplysninger

Lisbeth Lange Design ApS gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og de varedata og købssum, som vedrører dig.
Oplysningerne gemmes i en sikker database hos Curanet.dk. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at vi kan gennemføre din bestilling (herunder navn og adresse til fragtfirma).

EUs persondataforordning

Du kan til enhver tid få udleveret de oplysninger vi har om dig. Du kan få oplysningerne udleveret i et tilgængeligt dataformat. Du kan også til enhver tid få slettet de oplysninger vi har om dig. Du skal dog være opmærksom på, at vi kan være underlagt gældende national eller international lovgivning vedrørende indsamling og opbevaring af personfølsomme oplysninger, herunder - men ikke nødvendigvis begrænset til - oplysninger om varekøb i vores webshop.
Hvis du ønsker at få udleveret de oplysninger vi har om dig, eller du ønsker dine data slettet, skal du kontakte vores persondatasansvarlige på email: info@lisbethlangedesign.dk eller på vores adresse som du finder herunder.

Forretningsoplysninger:

Forretningens navn: Lisbeth Lange Design ApS
Ansvarlig indehaver: Lisbeth Lange
Adresse: Hellebakken 1
Postnummer og by: 5970 Ærøskøbing
Tlf. +45 22 40 30 59
E-mail: info@lisbethlangedesign.dk
CVR/SE-nr.: 39 43 01 85